Blogg

4 november

Först måste jag säga. R.I.P Lou Reed.
Trist, men tur att hans musik lever vidare.

En annan musiker som gick bort tidigare i år var J.J Cale.
Men han lever också vidare.
Nu finns han även i mitt idolgalleri
Lasse
The Painter

Dec 2013 Maynard James Keenan: Amerikansk rocksångare. Med i gruppen Tool. Fråga mig inte mer för jag har bara målat honom i present till Micki boende i Los Angeles. James Keenan kan du nu se i idolgalleriet.

14 feb 2014 För ett antal veckor sedan gjorde jag en ögonoperation. Jag slipper nu allt strul med glasögon. Måleriet är nu igång igen, utan brillor. I galleriet finns numera självaste Ulf Lundell.

2 mars 2014 Min kompis Johan har "tjatat" att jag ska måla hans idol Laura Pausini. Jag har hela tiden undrat "Vem är hon". Men jag har nu fallit för trycket och numera finns även Laura i idolgalleriet.

12 juni Äntligen så fick jag publicera Red Hot Chili Peppers. Varit färdig sen i mars men Elias tog studenten först nu och han fick inte se den förrän nu.

31 oktober 2014 Äntligen! Nu har jag kommit igång igen med måleriet efter en ganska lång vila. Rolling Stones ikonen Keith Richards blev först ut. En ganska schysst bild hittade jag via Google.

1 december Plura med hatt, sa Arne min bror till mig. Okej, sa jag. Och så blev det. Han finns nu i idolgalleriet.

10 november 2015 Det var länge sedan som det kom en ny rockidol. Men nu finns reggaeikonen Bob Marley att beskåda i galleriet.

Januari 2016. Bruce Springsteen från ett privat livefoto via en storbildsskärm.

April 2016 Inför utställning på Galleri Lyktan i Skogås så målade jag Elliott Murphy.

September 2016 En beställning. Elvis, kanske inte en rockidol men ändå.

November 2016 En till Elvis beställning.Jag trodde hans tid var över. Men icke sa Nicke